Фототапет WP 024

Фототапет WP 024

26.90 лв. за 1 m2

*попълвайте полетата само в сантиметри

Обща площ (кв. м)
Цена
В комплекта: тапети, схема, монтажно лепило
Срок за доставка: 7 работни дни

Описание на продукта

Фототапетите са изработени от флис (нетъкан текстил), който се отличава с висока плътност и устойчивост и позволява на стената да диша.
Използват се безопасни материали, което ги прави подходящи за всякакви помещения, включително спални и детски стаи.
Фототапетите са лесни за монтаж, като се залепват със специално лепило, което е включено в комплекта.
Те са толкова лесни и за демонтаж без да оставят следи по стената.

Предлагаме разнообразие от фототапети с уникален дизайн и висококачествен печат.

Можем да изработим и фототапет с Ваше изображение, като е необходимо то да е с висока резолюция.

Всеки фототапет е уникален и се изработва по Ваш индивидуален размер.

Срокът за изработка и доставка е 7 работни дни.

Плащане и доставка

След направена поръчка на фототапет в нашият сайт, ние ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката.
Плащането се извършва авансаво на 100%, по удобен начин за клиента – банково плащане, EasyPay или наложен платеж.
Доставката се извършва от Спиди или Еконт, след като изработим вашата поръчка.

Инструкции за монтаж

Подготовка на стената

Стената трябва да бъде гладка, чиста и напълно суха. Грапавите участъци трябва да се отстранят, а дупките да се запълнят. Не трябва да има остатъци от стари тапети и лепило, прах, мазнини, плесен. Стената трябва да е боядисана в един цвят, за да не прозират шарки при по-светли фототапети. След боядисване трябва да се изчака стената напълно да изсъхне. Необходимо е стената да се грундира.

 

Лепене на фототапета

Преди монтаж извадете тапета от опаковката и го оставете за няколко часа. Подредете частите по номера, като започнете от ляво надясно.

Разтворете лепилото според указанието, разбъркайте до еднородна смес.

Нанесете лепилото с валяк или четка на стената за една тапетна ролка и поставете тапета върху намазаната с лепило стена. Фиксирайте тапета през средата от горе надолу и изкарайте въздуха от центъра към краищата с помощта на мека четка или гумен валяк. Забършете остатъците от лепило по тапета с влажна кърпа или гъба.

След това продължете със следващите ролки без да ги застъпвате, като следвате номерацията.

Важно: Фототапетите се лепят и съхнат при стайна температура около 20 градуса, при затворени врати и прозорци без отоплителни уреди.

Връщане и Рекламация

ВРЪЩАНЕ

Важно е да отбележим, че фототапетите се изработват по Ваш размер, а не са изработени предварително. Те се поръчват от клиента и се изработват по индивидуална поръчка, следователно съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП Потребителят не може да упражни право на отказ за стоките, изработени по индивидуална поръчка на Потребителя.

 

РЕКЛАМАЦИЯ

Продуктите трябва да бъдат проверени преди монтаж и ако има някакъв проблем, трябва да се свържете с нас в рамките на 14 дни след получаването им. Това може да направите по телефона или на имейла, посочени в сайта. Желателное да изпратите и снимки. След обсъждане на причината за проблема, ако сметнем, че е поради злоупотреба от страна на клиента или трети страни, не можем да поемем отговорност и няма да бъде възстановена сумата, заплатена от Вас. Ако се установи, че причините са по наша вина – дефектен материал или дефекти по време на печат, ние ще поемем отговорност и ще заменим продукта с нов със същите параметри.

ВАЖНО: Бъдете внимателни при монтажа на фототапетите, тъй като не носим отговорност за неправилен монтаж и не можем да компенсираме разходите.

ИЗБЕРИ КАТЕГОРИЯ